De Weegschalenshop is exclusief distributeur van Radwag.

Radwag is in 1984 opgericht in Polen als klein ambachtsbedrijf. Met slechts een paar mensen in dienst voor de productie van eenvoudige keukenweegschalen, wist Radwag in 1992 haar eerste elektronische weegschaal met microprocessor te vervaardigen. Wat in de jaren daarna volgde was een dynamische en explosieve groei van het bedrijf die volledig gefinancierd werd uit eigen winst. Vanuit een eigen R&D ontstaan alle nieuwe Radwag producties. Van analytische balansen tot weegbruggen. Van precisieweegschalen tot moisture analyzers en indicatoren. Radwag is uitgegroeid tot een wereldwijde speler die zich mag meten met de grootste namen. De Weegschalenshop is exclusief distributeur van Radwag voor de Nederlandse en Belgische markt.

Verder zijn wij leverancier van Adam equipment, Baxtran, Gram Precision en Kern& Sohn.

Adam Equipment is gestart in 1972 met als doel om kwalitatief hoogwaardige weegapparatuur en diensten tegen betaalbare prijzen op de markt te brengen.
Adam wordt intussen verkocht over de hele wereld, ondersteund door een divers netwerk van distributeurs. Het distributiekanaal is volledig in eigen beheer en kent strategisch gelegen voorzieningen in Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Adam Equipment is ISO 9001 gecertificeerd en heeft een eigen R&D gevestigd in het UK-hoofdkantoor.
De producten van Adam bevinden zich in de range van medische, wetenschappelijke, educatieve, industriële, productie en retail toepassingen.

Baxtran is een merk van Giropès (Spanje), gespecialiseerd in weegschalen en weeginstrumenten voor verschillende commerciële, industriële en zelfs thuis sectoren. Logistiek, horeca, kleinhandel, industrie en laboratorium/medisch is waar Baxtran zich op richt met als doel om de weegbehoeften van klanten op te lossen door hun productiviteit te verbeteren. Dit doen zij door te zorgen voor het laagst mogelijke onderhoud en optimale efficiëntie dankzij de optimalisatie van het ontwerp van de producten.

Gram Precision is gevestigd in Barcelona. Naast eigen verkoopkantoren en een technisch team heeft Gram een High Tech magazijn van 3.000 m2 dat volledig geautomatiseerd is. In 2015 werd een eigen R&D opgericht in Barcelona. Gram besloot zwaar in te gaan zetten op kwalitatief hoogwaardige producten, geheel conform Europese maatstaven, die zwaar concurrerend op de markt konden worden gebracht. Een montagefabriek werd opgericht in Suzhou (China). Zo kon Gram een in Europa ontworpen product tegen zeer concurrerende prijzen aan gaan bieden. Het kwaliteitssysteem in Suzhou voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen en metrologische verordening, zoals ISO-9001 en CE-213-NAWI-certificering.

De mechanicus Gottlieb KERN richtte in 1844 zijn firma op en produceerde van begin af aan de nauwkeurigste weegschalen van zijn tijd. Zijn firma werd het uitgangspunt van de internationaal bekende Zuid-Duitse precisie weegschaalbouw. Vandaag de dag is Kern een -volgens de meest recente DIN ISO 9001:2008-gecertificeerd specialist voor nauwkeurig wegen met 170 jaar ervaring en kwaliteitsverplichting. Het merk KERN is synoniem voor precisie en betrouwbaarheid. Kern is een tot de middenstand behorend familiebedrijf in de 7e generatie gevestigd in Zuid-Duitsland. KERN is wereldwijd actief en heeft al tientallen jaren goede relaties met vele klanten.

De service voor de klant stopt bij KERN nooit.
Ontdek het succesprincipe van KERN: snel – deskundig – betrouwbaar – veelzijdig!

Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze samenwerkingspartners zorgen wij er niet alleen voor dat u verzekerd bent van de juiste meetmiddelen, maar bieden wij u ook de juiste ondersteuning op het gebied van inspectie, kalibratie en reparatie.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een maatwerk offerte.
Neem gerust contact op via info@deweegschalenshop.nl of bel 06 29 31 54 04.

0